Tilausehdot

Uniikki Catering Oy toimitusehdot 1.1.2024

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Uniikki Catering Oy:n tuottamiin ja toimittamiin juhlapalveluihin, tilaisuuksiin ja toimituksiin.

Juhlapalvelu antaa pääsääntöisesti kirjallisen tarjouksen toivotusta palvelusta.
Tarjous lasketaan tarjouspyynnössä määritellyn vierasmäärän ja muiden siinä
esitettyjen tietojen mukaisesti.

Menu esimerkeissä hinnat ovat alkaen hintoja. Ne ovat laskettu yli 40 hengen tilaisuuksien mukaan. Tarjouksessa huomioimme kokonaisuuden, jonka mukaan laskemme tuotteet ja palvelut.

Tarjouksessa on lueteltu ne tuotteet, palvelut ja tarvikkeet, jotka sisältyvät tarjoushintaan. Tarjous on voimassa määräajan ja se on juhlapalvelua sitova.

Mikäli juhlapalvelu ei määräajan kuluessa saa asiakkaalta vastausta tarjoukseen, tarjous raukeaa. Mikäli asiakas pyytää tarjousaikana uutta tarjousta juhlapalvelulta, katsotaan aikaisemman tarjouksen tulleen hylätyksi ja uusi tarjous on voimassa määräaikansa.
Tarjous muuttuu asiakasta ja juhlapalvelua sitovaksi tilaussopimukseksi, kun asiakas ilmoittaa hyväksyvänsä tarjouksen. Jos tarjouksessa on vaadittu varausmaksun suorittamista, tulee sopimus sitovaksi vasta, kun varausmaksu on maksettu juhlapalvelun tilille.

Asiakkaan ilmoitus tarjouksen hyväksymisestä tapahtuu kirjallisesti. Kirjalliseksi hyväksymiseksi katsotaan kirje, sähköpostiviesti tai WhatsApp/tekstiviesti. Halutessaan asiakas voi saada erillisen kirjallisen tilausvahvistuksen.
Pienissä tilauksissa voidaan vahvistaa tilaus myös puhelimitse

Tilaukseen voidaan tehdä pieniä muutoksia yhdessä Juhlapalvelun kanssa ennen tilauksen toimittamista. Muutosten tekeminen ei ole mahdollista, kun tilaisuuteen on aikaa vähemmän kuin 7 päivää.

Juhlapalvelu toimittaa tilatun palvelun sovittuna aikana ilmoitetun vierasmäärän mukaisesti. Palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on tarjouksessa kuvattu, mahdollisesti asiakkaan kanssa sovituin muutoksin ja lisäyksin. Lisäksi noudatetaan näitä yleisiä toimitusehtoja. Mukaan noudettavat tuotteet ovat noudettavissa ravintolasta sovittuna aikana.

Lopullinen vierasmäärä ilmoitetaan Juhlapalvelulle viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta.

Juhlapalvelu vastaa juhlatilaisuuksissa itse hankkimistaan raaka-aineista valmistetuista tuotteista. Juhlapalvelu vastaa toimittamiensa ja tarjoilemiensa elintarvikkeiden oikeasta ja turvallisesta käsittelystä ja tarjolle panosta sinä aikana, kun juhlapalvelun henkilöstöä on tilaisuudessa läsnä.

Suunnittelupalvelu
Tarjoukseen sisältyy asiakkaan kanssa yhdessä tehtävä tapahtuman suunnittelu. Aikataulut, tuotteet, asiakkaan budjetti ja mahdolliset lisäpalvelut huomioiden pyrimme laskemaan mahdollisimman tarkasti tilauksen hinnan

Tilavuokrat
Teemme tilauskohtaisesti tarjouksen tilojen vuokrasta

Varausmaksu, ennakkomaksu ja etukäteissuoritus
Juhlapalvelu voi niin harkittuaan pyytää asiakkaalta varausmaksun, ennakkomaksun tai etukäteissuorituksen tilauksesta ennen toimitusta. Varausmaksun maksaminen vahvistaa tilaussopimuksen voimaantulon. Varausmaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa tilauksen, vaan se jää korvaukseksi jo tehdystä työstä.

MAKSAMINEN

Tuotteet ja palvelut on mahdollista maksaa ravintolassa kortilla tai käteisellä.
Lasku
Lasku lähetetään tilaisuuden tai toimituksen jälkeen. Maksuehto on 7-14 päivää netto. Laskussa huomioidaan mahdolliset etukäteen maksetut erät: varausmaksu ja ennakkomaksut. Maksun viivästyessä juhlapalvelulla on oikeus saada maksulle lainmukainen viivästyskorko sekä perintäkulut.
Laskusta perimme 5,00€ laskutuslisää.

TILAUKSEN PERUMINEN

Asiakas voi perua tilauksen 15 päivää ennen sovittua toimitusaikaa ilman seuraamuksia, mutta mahdollista varausmaksua ei palauteta.
Tallin Wintin varauksissa perumisaika on 30 päivää.

Jos asiakas peruuttaa tilauksen 15-8 päivää ennen sovittua toimitusaikaa, hän on velvollinen maksamaan 50 % sovitusta kauppahinnasta juhlapalvelulle. Maksettu varausmaksu ja ennakkomaksut luetaan asiakkaan hyväksi. Jos asiakas peruuttaa tilauksen 7 päivää ennen sovittua toimitusaikaa tai myöhemmin, hän on velvollinen maksamaan 80 % sovitusta kauppahinnasta juhlapalvelulle. Maksettu varausmaksu ja ennakkomaksut luetaan asiakkaan hyväksi. Jos juhlapalvelu peruuttaa tilauksen, se on velvollinen palauttamaan varausmaksun ja ennakkomaksut asiakkaalle.

BUFFET

Buffeet valmistetaan minimissään 20 henkilölle.

TARJOILUPALKKIOT

Arkipäivinä ja lauantaina 43,00€/h/tarjoilija
Sunnuntaina ja arkipyhinä 66,00€/h/tarjoilija.
Minimiveloitus on 4 tuntia.
Hinnat sisältävät Alv:n 24%

MENUN HINTAAN SISÄLTYY

Kaikki ruokien tarjoiluun tarvittavat tarjoiluastiat ja ottimet, muistotilaisuuksissa hintaan sisältyy myös kynttilät ja servietit.
Ravintolan tiloissa järjestettävissä tapahtumissa hintaan sisältyvät myös kaikki ruokailuun tarvittavat astiat, lasit ja servietit

Muissa kuin Uniikki Cateringin tiloissa järjestettäviin tilauksiin teemme tilauskohtaisesti tarjouksen astioista ja pöytäliinoista.

ERITYISRUOKAVALIOT

Huomioimme erikoisruokavaliot. Tuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja osaksi myös gluteenittomia. Tilauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot ja huomioimme ne menun valmistuksessa. Huomioittehan, että valmistamme samoissa tiloissa myös normaalit ruokavaliot.
Pyrimme käyttämään pääasiallisesti kotimaisia lihatuotteita.